review desiree van toor image

Terug naar het verleden, tijd om schoon schip te maken met jezelf…11 juni a.s. Pluto retrograde in Steenbok

11 juni a.s. Pluto retrograde in Steenbok

Je hebt het waarschijnlijk ook gemerkt dat we de laatste maanden andere energieën hadden.  Zoals ik vaak tijdens mijn Webinars benoemd heb, komt de nieuwe tijd oftewel de komst van de 5e dimensie in golfbewegingen. Zou de komst van de 5e dimensie in 1x plaats vinden zou ons zenuwstelsel overbelast raken. De energieën vanaf de laatste maanden zijn veel helderder en vooral harder geworden. Dit had alles te maken met de komst van Pluto in het teken Waterman. Velen hadden vanaf maart sterke gevoelens van onzekerheid, angst, nervositeit en slaapstoornissen. Iedereen zal in een zekere zin angstige gevoelens van moeten loslaten hebben ervaren. En de neiging gehad hebben om controle te willen houden over zaken waarvan we op een diep innerlijk niveau weten dat we het los moeten laten om verder te kunnen ontwikkelen.

 

Terug naar het verleden

Pluto, de heer van transformatie, dood en wedergeboorte zal op 11 juni, teruglopen in het teken Steenbok. Het kan dan ook geen toeval zijn dat ik op 10 juni a.s. de bekende workshop “DE ERFENIS, FAMILIEKARMA OF FAMILIEDRAMA’ geef 😊 De komst van Pluto in Steenbok geeft een heel vertrouwd gevoel die tijdelijk wat meer stabiliteit zal geven.  Pluto liep natuurlijk de afgelopen 20 jaar door Steenbok waardoor we gewend zijn geraakt aan die energieën. Steenbok is het teken van (familie) en andere systemen, discipline, verantwoordelijkheid, autoriteiten maar ook angsten. Pluto wil nog even de laatste puntjes op de i zetten en is nog niet helemaal klaar met het overhoophalen van oude systemen, onverwerkte pijn naar de oppervlakte brengen, en valse autoriteiten ontmantelen. Pluto zal dan ook vanaf juni tot januari 2024 ons nogmaals de kans geven om oude emoties, gevoelens en gedragspatronen die ons leven en de dingen die we graag willen onbewust hebben gesaboteerd, te doorbreken om je eigen innerlijke autoriteit te claimen om de overgang naar de 5e dimensie te kunnen maken.

In deze ontzettend belangrijke periode in de evolutie van de mensheid en de overgang van de 3e naar de 5edimensie zijn de planeten onze steun en toeverlaat in het navigeren naar de toekomst. Vergeet niet een Astrologisch consult te boeken als jij je radeloos voelt of geen uitweg meer ziet!

 

tijd om schoon schip te maken met jezelf

Zoals ik al voorspeld heb zullen er hele grote veranderingen aankomen. Om je op weg te helpen naar de 5edimensie en te leren hoe je het beste met die energieën en grote veranderingen om kunt gaan organiseer ik ook dit jaar weer een hele spirituele zomer zodat je in de flow van deze waanzinnige transitie van het Vissentijdperk naar het Waterman tijdperk blijft.  Je kunt je direct inschrijven op de hieronder vermelde events, de meest prachtige en hoogst spirituele vakanties en workshops waar je alles hoort over de 5e dimensie en je ondersteund wordt in het loslaten van oude emoties, verdriet en onzekerheid.

Bekijk hieronder wat er voor de zomer 2023 op het progamma staat…… 

oktober 2023
juni 2024
augustus 2024
aug 23

Liever een persoonlijke afspraak met Desiree?

Neem dan direct contact op...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden