Astrologie Karma Dubbele getallen Tweelingzielen reïncarnatie Andere dimensies Overgang van 3 naar 5D

Schrijf je hieronder in voor de Astrologische nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste webinars, workshops & lezingen van Desiree

Inschrijven nieuwsbrief

Donderdag 22 sept. a.s.

Webinar

Webinar Astrologische voorspellingen

Voor de 2e helft van 2023


Het kan goed mogelijk zijn dat je In de afgelopen weken geconfronteerd werd met personen uit het verleden. Je moet je afvragen waarom dit uitgerekend op dit moment gebeurt. Zou het kunnen zijn dat je nog iets uit te werken hebt met die persoon? Het geluk is dat wij nog steeds Pluto op 29 graden steenbok hebben die alles, waaronder onverwerkte emoties op de aller diepste lagen transformeert. Maar soms kan dit een heel pijnlijk proces zijn. Wetende dat we soms niks meer kunnen veranderen en de persoon los moeten laten. Of uit de situatie moeten leren stappen.

Op vrijdagavond om 19.30 geef ik weer een Webinar om je voor te bereiden op de sterk transformerende Energieën die we de aankomende weken zullen voelen. Uiteraard krijg je tijdens het Webinar de tools mee om je staande te houden in de aankomende weken. Je hoeft je hiervoor niet meer in te schrijven. Je ontvangt. De inlog link een aantal uren van tevoren. Dus hou je mailbox goed In de gaten en noteer het alvast in je agenda.

Waneer: donderdag 22 sept. a.s. 

Tijd: 19.30 

Platvorm: ZOOM

Tarief: Gratis deelname 

Kijk ook even op Youtube

Hier vind je alles op gebied

van zelfontwikkeling & Spiritualiteit

Upgrade je leven naar een intens en spiritueel leven

Alles over de planetenstanden

Astrologie

lezing image

Dubbele getallen

lezing kortrijk image

Tweelingzielen

lezing image

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden