Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3 & 4 juni Paranormaal-Alternatief: Lezing De overgang naar 5d-Tweelingzielen-dubbele getallen-karma-reïncarnatie

Gratis

In de overgang van de 3e naar de 5e dimensie worden we geconfronteerd met grote veranderingen. Op dit moment voelen we dat de energieén steeds sterker worden. Vele mensen hebben dan ook onbestemde voorgevoelens en voelen zich erg onrustig. Misschien is het je al opgevallen dat je s’nachts meerdere keren wakker word maar ook dat de dromen steeds intenser worden. Alsof de dromen steeds realistischer aanvoelen. We stellen ons steeds meer vragen zoals; waarom zie ik dubbele getallen? Waarom verlang ik zo naar mijn tweelingziel? Wat gebeurd er met mij?

juni 3 @ 14:00 juni 4 @ 15:00

Wat zeggen de planeten over deze bijzondere tijd in de evolutie van de mensheid?

Desiree zal tijdens de uitgebreid in gaan op de 3e dimensie waar we nog emotioneel afhankelijk zijn en alles buiten ons zelf zoeken. Waar karma en familiekarma jou kan blokken in je ontwikkeling en geeft ze handvaten en tools om hoe je het beste met de nieuwe energieën om kunt gaan.

Ook zal ze dieper in gaan op het fenomeen Tweelingzielen & zielsverwanten. Is dit allemaal waar wat we hierover kunnen vinden op het internet? Desiree heeft 15 jaar internationaal onderzoek gedaan naar het concept Tweelingzielen en zielsverwanten en komt met een hele andere waarheid en verteld wat tweelingzielen werkelijk zijn en wat jouw innerlijk proces is. Het zien van dubbele getallen gaat vaak gepaard met het ontmoeten van de Tweelingziel…. Het begint dan ook altijd en bij iedereen met de getallen; 11.11 en 22.22. Wat betekend dit toch en waarom ziet iedereen het zelfde…. Onbewust voelen we dat daar een bijzondere betekenis achter zit. Desiree zal dan ook uitgebreid ingaan op het zien van dubbele getallen en zal ze tijdens de lezing de betekenis van een aantal getallen vertellen.

Tijdens de boeiende lezingen van Desiree hoor je veel nieuwe informatie over deze overgang van de 3e dimensie naar de 5e dimensie die je nergens anders terug vind. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen….

Paranormaal-Alternatief

Bekijk de site van Organisator

Lezing Desiree van Toor