Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Het mysterie van Tweelingzielen (incl. twin-opstelling met paarden)

incl Astrologische begeleiding

En karma-twin opstelling met paarden

team-building image

juli 2 - 13:00 - 17:30


Zou het niet geweldig zijn om toch indirect met je tweelingziel verbonden te zijn? En vooral gelijkgestemde zielen te ontmoeten die net als jij vechten tegen eenzaamheid, verdriet of frustratie?

Heb jij je tweelingziel ontmoet? Of heb je het verlangen om je tweelingziel te ontmoeten? Zie je toevalligheden die niet toevallig zijn, zoals dubbele getallen? Ervaar je een zwaar gemis en verlangen? Je tweelingziel kan in dit leven fysiek in je leven zijn, maar hij/ zij kan ook overleden zijn. Je krijgt te maken met andere dimensies waar je het bestaan nog niet van kende. Door persoonlijk karma en familiekarma, meegenomen vanuit vorige levens worden deze verbindingen in het hier en nu vaak verstoord en stopt de communicatie. Gedurende deze workshop leer jij je openstellen voor andere dimensies. Je leert communiceren via je dromen, emoties en gevoelens. Een totaal andere realiteit dan die we tot nu toe gewend zijn.Tijdens deze bijzondere workshop leer alles over de spirituele achtergrond van tweelingzielen. We gaan d.m.v. een astrologische opstelling kijken naar je persoonlijk karma, emoties en angsten die jou tegenhouden om je te verbinden. Hiermee brengen we de aardse en kosmische energieën bij jou in balans. Je leert je openstellen voor en waarnemen van andere dimensies en andere realiteiten.

Onderdeel van deze bekende workshop zijn:

– Twin-Opstelling met paarden

– uitleg over het zien van dubbele getallen

– terug naar een vorig leven (groepsregressie)

– Ontmoeting met gelijkgestemde zielen

Blijf kamperen na afloop van de workshop en geniet gezellig na met gelijkgestemde zielen aan het kampvuur, onder het genot van een heerlijk drankje….

Let op = er is een maximum van 10 deelnemers voor zowel de workshop als overnachting. Je dient je eigen tent, luchtbed en andere benodigdheden zelf mee te nemen. Voor meer informatie bel + 31 (0) 640593512

Tarief: 175,-

Overnachting: 50,-

Wanneer: Zondag 02 juli a.s. 

Start: 15.00 tot 19.00 (kan uitlopen)

Incl. Astrologische begeleiding

opstelling met paarden in een prachtige omgeving

koffie/ thee/ een heerlijke lunch

workshop het mysterie van Tweelingzielen

Gegevens

Datum:
juli 2
Tijd:
13:00 - 17:30
Kosten:
$175
Evenement Categorie:

St Huibrechts lille

Beemdstraat 25
Pelt, Vlaams Limburg 3910
+ Google Maps

Hoor wat je moet weten in de overgang naar 5D

client netty.image
zomerfeest workshop

Inschrijven workshop Het mysterie van Tweelingzielen

Kijk ook even hiernaar.... ..

Het ontwaken van Tweelingzielen in de 6e dimensie​

Katharen, Zuid Frankrijk

SPIRITUEEL SEMINAR 11 t/ 16 sept 2023 ​

Reis met ons naar het mysterieuze land van de Katharen en ontmoet jouw historische voorouders….. Ga met mij mee naar de 6e dimensie tijdens deze mysterieuze reis naar het historische land van de Katharen. Open je voor de magie en mystiek van de nieuwe tijd. Laat je inspireren om de wonderen van de nieuwe tijd te beleven en ervaar….