Wie ben ik .......

Jouw Emotionele ontwikkeling

Stap binnen in een wereld van diepgaande zelfontdekking en innerlijke rust met een Astrologisch consult bij Desiree van Toor. Haar consulten openen de deur naar zelfinzicht, begeleiden bij emotionele ontwikkeling en bieden een pad naar innerlijke sereniteit.

In een wereld vol verwachtingen en druk voel je je soms verstrikt in zelftwijfel, gevangen in de stroom van verwachtingen van anderen. Het leven lijkt geleefd te worden zonder eigen regie. Elke stap lijkt onzeker, elk besluit verzwaard door de angst om te falen. Twijfels wurgen de eigen stem, en zelfvertrouwen lijkt te verdwijnen in het tumult van het dagelijks leven.

Maar te midden van deze verwarring is er hoop. Momenten van helderheid dagen uit de duisternis. Het besef groeit dat zelfontdekking en groei mogelijk zijn. Het is een pad dat begint met één stap, één keuze om te zoeken naar begeleiding, om de regie over het eigen leven terug te vinden.

Laat de twijfels niet de koers bepalen. Ontdek, groei en vind balans. Kies voor zelfontwikkeling, voor een pad dat jij bewandelt. Zoek begeleiding, omarm verandering en herontdek de kracht binnenin.”

Familiekarma & emotionele ontwikkeling

De emotionele ontwikkeling wordt vaak bepaald door oude familiepatronen die wij meekregen door de opvoeding. Het kan buitengewoon uitdagend zijn wanneer men verstrikt raakt in oude patronen, gevormd door familiekarma. Deze diepgewortelde gedrags- en denkwijzen worden vaak generaties lang doorgegeven en beïnvloeden op ingrijpende wijze ons leven. Het besef dat bepaalde patronen niet persoonlijk, maar eerder familiair zijn, brengt een complexe dynamiek met zich mee.

Familiekarma omvat emotionele bagage, overtuigingen en onverwerkte emoties die van generatie op generatie worden doorgegeven. Het doorbreken van deze cycli vereist een bewustwordingsproces en de moed om oude gewoonten te doorbreken. Het worstelen met deze patronen kan leiden tot gevoelens van machteloosheid, frustratie en een zoektocht naar eigen identiteit.

De weg naar bevrijding begint met zelfreflectie en het identificeren van deze patronen. Het vergt moed om de confrontatie met het verleden aan te gaan en bewuste keuzes te maken om oude conditioneringen te doorbreken. Het proces om los te komen van familiekarma is niet eenvoudig, maar het opent de deur naar zelfontdekking, persoonlijke groei en het herwinnen van eigen regie over het leven.

Het doorbreken van familiare patronen biedt de mogelijkheid om authentieke verbindingen aan te gaan en een nieuw pad te bewandelen, los van belemmerende invloeden. Het vraagt om innerlijke kracht, zelfcompassie en de bereidheid om de cyclus te doorbreken, waardoor de weg vrij wordt voor een leven dat meer in lijn is met eigen waarden en verlangens.

Ik heb mijn Tweelingziel ontmoet

De overgang naar 5D-bewustzijn brengt zowel innerlijke als uiterlijke veranderingen met zich mee. Op het internet vinden we artikelen over Tweelingzielen als nooit tevoren, maar vaak bevatten ze misleidende informatie. De hype van de 21ste eeuw. De emotionele impact is aanzienlijk als jij je Tweelingziel ontmoet hebt. We zitten in een wereld vol verandering, waarbij het verkennen van de rollen van tweelingzielen, zielsverwanten en karmische zielen een cruciale rol speelt. Vele oude werken zoals de bijbel, de Torah en Zohar zijn al geschreven dat in deze periode de tweelingzielen en de zielsverwanten elkaar aan zouden trekken. Tweelingzielen, zielsverwanten maar ook Karmische verbindingen waar je maar niet los van kunt komen, is geen fabel maar keiharde realiteit. Als jij je Tweelingziel (Twin) hebt ontmoet zal jouw leven volledig op de kop staan. Je smaak, interesses en realiteit zal dan ook volledig veranderen. De Tweelingzielen ontmoeten elkaar altijd in de 5e dimensie, echter word tegelijkertijd al het karma (lees= angsten en zelftwijfel) vanuit 3D geactiveerd. Als jij je Tweelingziel ontmoet hebt kun je overweldigd worden door onverwerkte emoties. 

Heb jij je Tweelingziel ontmoet en je voelt je verward, maak dan zo snel mogelijk een afspraak voor een Astrologisch consult.  

Of schrijf je in voor de fascinerende workshop “De overgang naar 5D, de rol van Tweelingzielen, Zielsverwanten en karmische verbindingen uitgelegd”  Tijdens de workshop werken we met paarden en Astrologische begeleiding. 

Karma en narcisme

Narcisme & karma

Als je zelf slachtoffer werd van een narcist Als je zelf slachtoffer bent van een narcist of jarenlang vastzat in een toxische relatie, heb je je ongetwijfeld afgevraagd wat jouw

Lees verder »
lilith

Lilith, het gevecht van de onderdrukte vrouw

Het gevecht van Lilith, De onderdrukte vrouw anno 2024

Workshop Lilith, de onderdrukte vrouw “Ik zie het niet meer zitten”, zei ze overstuur toen ze mijn praktijkkamer binnenliep. De dingen waar ze vijf jaar geleden tegen aanliep leken zich over de laatste weken met sneltreinvaart te herhalen, zo vertelde ze snikkend. Ik gaf haar een kopje thee en kalmeerde haar iets door met rustige stem mijn werkwijze als astroloog uit te leggen. Ze leek eventjes te kalmeren maar de paniek sloeg met dezelfde snelheid weer toe.

Lees verder »

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden