Kom tot jezelf bij Desiree

Aanmelden nieuwsbrief

Astrology-horses-cosmic wisdom

Contact met Desiree

Astrologie voor een gezond emotioneel leven, zowel zakelijk als privé, is de sleutel tot innerlijke balans en groei. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Desiree van Toor op maat gemaakt Astrologisch advies. Haar expertise reikt verder dan conventionele Astrologie, met focus op familie-opstellingen en paardentherapie. Haar internationale erkenning komt voort uit archeologisch bewustzijnsonderzoek wereldwijd, van Bosnische piramides tot Bolivia, Peru en Israël.

Uniek zijn haar paardenworkshops over diepgaande onderwerpen zoals ‘Het mysterie van dubbele getallen & tweelingzielen’ en ‘Lilith: het gevecht van de onderdrukte vrouw’. Ze biedt ook diepgaande Astrologische forecasts en deelt haar inzichten op haar YouTube-kanaal.

Door contact te maken met Desiree, start je een transformatieve reis naar zelfontdekking en balans. Haar begeleiding optimaliseert persoonlijke groei en teamverbinding, waarbij zelfinzicht en emotionele verlichting centraal staan. Bedrijven kunnen zelfs teambuildingssessies boeken voor werknemers, gericht op persoonlijke ontwikkeling en teamverbinding.

Of je nu zelfinzicht, emotionele verlichting of teamverbinding zoekt; Desiree van Toor biedt begeleiding voor een vervuld en bewust leven.

Neem contact op

+31 (0)640593512

 

 

Bezoeksadres:

oude Amersfoortseweg 229

1212 AD Hilversum

Kantoor: 

Beemdstraat 25

3910 St. Huibrechts Lille

Uitsluitend op afspraak. 

Email contact@company.com

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden