We laten 3D los......

angsten paniek schuldgevoelens schaamte afhankelijkheid

Het is tijd om het verleden te accepteren en door te gaan naar een prachtige toekomst in liefde, vrijheid en innerlijke kracht.

Dit is emotionele ontwikkeling

De 3e dimensie

In de 3e dimensie liggen onze angsten trauma's, Onzekerheden, overtuigingen en emotionele afhankelijkheid opgeslagen.

Wie ben ik?

Deze trillingen worden van generatie op generatie doorgegeven en krijg jij via jouw bloedlijn en opvoeding op je bord. De herinneringen, angsten en overtuigingen van de vorige generaties liggen namelijk opgeslagen in ons collectieve onderbewuste en in ons DNA.

Deze onverwerkte emoties bepalen onze onbewuste handelingen waardoor we iedere keer weer in dezelfde situatie terecht komen.

Jouw onverwerkte emoties verbinden zich met een andermans onverwerkte emotie. Hierdoor zullen negatieve dingen zich blijven herhalen.  We noemen dit ook wel onbewust KARMA.  Karma is de wet van oorzaak en gevolg, dus alles wat wij denken, voelen en ervaren, resoneert ergens ook en dan kunnen we vroeg of laat iets op terug verwachten. Op het moment dat er sprake is van onverwerkte emoties, hetzij angst, schaamte, schuldgevoel of onzekerheid. Zal het jouw eigen onbewuste handelingen bepalen en kun je een tegenreactie verwachten vanuit angst, schuld, onzekerheid of schaamtegevoel van de ander.

 Als wij in onze angsten zitten, oftewel In de derde dimensie, gaan wij ons steeds slechter gevoelen. Dat heeft hiermee te maken dat onze trilling heel laag blijft. We voelen ons vermoeid ziek, we hebben nergens zin in en we zijn alleen maar aan het piekeren en blijven met het verleden bezig. In de vijfde dimensie hebben we zelfvertrouwen en vertrouwen in het grote geheel. In 5D Laten wij al die negatieve emoties los, dan accepteren wij dat dat wat we meegemaakt hebben, een leerproces was. En dat ons dat nou een hoger bewustzijn heeft gebracht.

Zolang wij worstelen met onverwerkte emoties zullen wij vast blijven zitten in emotionele afhankelijkheid en blijven wij verlangen naar erkenning en acceptatie en kunnen wij niet doorgroeien naar een hoger bewustzijn en de verbinding met jouw ziel, (lees navigatiesysteem) herstellen.

Desiree van Toor-paarden image
Desiree van Toor
Karma & reincarnatiespecialist
logo awakening image

Hoe kan Desiree jou helpen?

client met paard.image

Individuele sessie met Astrologische begeleiding en paarden of een persoonlijk Astrologisch consult. 

Familie sessies, familieopstellingen, individuele opstellingen 

workshops image

Wat zeggen mensen over Desiree

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden