Het geluid van de 5e dimensie​ Dubbele getallen Blijdschap Zelfliefde Innerlijke rust

Wat is spiritualiteit

In de 5e dimensie zijn wij bewust dat wij niet alleen een zintuigelijk wezen zijn maar een multidimensionaal wezen.

Dit is spiritualiteit 

De echte spiritualiteit is “de zin van ons leven is de natuur te begrijpen en al haar mysteries te ontrafelen” Het is een levenslange weg om het doel van verlichting te bereiken. Is oude uitspraak en is dan ook achterhaald.

Spiritualiteit is diepgeworteld in de mens. We zijn het alleen door ons hectische leven vergeten om contact met ons zelf te maken. De reden waarom wij collectief vermoeid zijn. 

Spiritualiteit is het bewust worden dat wij meer dan alleen zintuigelijke wezens zijn.  En dat wij handelen in overeenstemming met lichaam, geest, ziel en de natuur….

 

client.image

Leven in de 5e dimensie

Desiree van Toor 

Wat wij vroeger dachten wat spiritualiteit is, is onderdeel van de evolutie. In de vijfde dimensie overstijgen we tijd en ruimte. 

Wij zullen in de 5e dimensie meer delen van de hersenen gebruiken en gaan over van lineair denken naar circulair denken. Hierdoor worden we steeds gevoeliger en krijgen we niet alleen op bewustzijnsniveau informatie binnen maar ook op onbewust, emotioneel, energetisch en astraal niveau.  Hierdoor veranderd onze realiteit volledig.  D.w.z. dat wij steeds gevoeliger worden en ook andere dimensies makkelijker waar kunnen nemen. In de 5e dimensie zijn wij bewust dat wij niet alleen een zintuigelijk wezen zijn maar een multidimensionaal wezen. In de 5e dimensie zijn wij ons volledig bewust van de gevoelens, emoties en handelingen en de daaraan gekoppelde consequenties. Om de overgang te kunnen maken naar de vijfde dimensie, zullen wij de derde dimensie los moeten Laten. In de derde dimensie zitten al onze angsten, overtuigingen, onzekerheden en de emotionele afhankelijkheid, doorgegeven via de bloedlijn, opvoeding en (pijnlijk) gebeurtenissen in het verleden. Vaak spelen hier veel onverwerkte emoties een grote rol die ons feitelijk vast zetten en ons in oude overtuigingen en angsten houdt. Onverwerkte emoties houden onbewust karma in stand. De situaties die zich keer op keer in je leven herhalen. 

logo awakening image

sleutel naar 5D is zelfvertrouwen

en innerlijke vrijheid..

meditatie desiree van toor image

Cosmic Wisdom

Word bewust van het universum, al wat leeft en ervaar de kosmos niet alleen om je heen maar ook van binnen uit. Leer communiceren met jezelf en het grote geheel....

Astrologie

e weet het even niet meer, Je voelt een ontevredenheid maar je krijgt er geen vinger op. Misschien wil je wel van baan veranderen of aan je relatie werken. Of heb je last van angsten en onzekerheden en je zou graag willen weten waar ze vandaan komen of nog beter….. Hier vind je sleutel naar zelfvertrouwen en innerlijke vrijheid.....

Paarden

Paarden zijn intens zuiver en spiegelen op een magische wijze de blokkades maar ook de oerkracht van mensen. De intens bijzondere workshops en sessies maken paarden toegankelijk voor mensen die nooit of lange tijd niet met paarden in aanraking zijn geweest.

Wat zeggen mensen over Desiree

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden