Lilith, het gevecht van de onderdrukte vrouw

Date

Het gevecht van Lilith, De onderdrukte vrouw anno 2024 Workshop Lilith, de onderdrukte vrouw “Ik zie het niet meer zitten”, zei ze overstuur toen ze mijn praktijkkamer binnenliep. De dingen waar ze vijf jaar geleden tegen aanliep leken zich over de laatste weken met sneltreinvaart te herhalen, zo vertelde ze snikkend. Ik gaf haar een kopje thee en kalmeerde haar iets door met rustige stem mijn werkwijze als astroloog uit te leggen. Ze leek eventjes te kalmeren maar de paniek sloeg met dezelfde snelheid weer toe.

Hulp nodig?

Maak een afspraak
Lilith, het gevecht van de onderdrukte vrouw
lilith

Date

Het gevecht van Lilith, De onderdrukte vrouw anno 2024 Workshop Lilith, de onderdrukte vrouw “Ik zie het niet meer zitten”, zei ze overstuur toen ze mijn praktijkkamer binnenliep. De dingen waar ze vijf jaar geleden tegen aanliep leken zich over de laatste weken met sneltreinvaart te herhalen, zo vertelde ze snikkend. Ik gaf haar een kopje thee en kalmeerde haar iets door met rustige stem mijn werkwijze als astroloog uit te leggen. Ze leek eventjes te kalmeren maar de paniek sloeg met dezelfde snelheid weer toe.
Rennes le chatau, desiree van toor


meer artikelen

Bekijk hieronder Spirituele ontwikkeling na een narcistische relatie


Meer artikelen

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden