Desiree's werk Lezingen Workshops Webinars Cursussen

Voorjaar en zomer-events 2024

Hier begint jouw

spirituele ontwikkeling​

met Workshops & lezingen op

het gebied van zelfontwikkeling

Verken de wereld van Desiree van Toor, waar lezingen, workshops en spirituele reizen samenkomen voor een unieke ervaring in zelfontwikkeling. Ontdek de diversiteit en harmonie van dit inspirerende pad met Desiree.

Op zoek naar jezelf?

Dan zit je hier goed..

Stap binnen in het betoverende universum van Desiree van Toor, waar lezingen en workshops harmonieus samenkomen met spirituele reizen en diepgaande zelfontwikkeling. Hier ontdek je niet alleen inspirerende lezingen, maar ook diepgaande workshops en betoverende spirituele reizen.

Met een schat aan ervaring van meer dan 30 jaar, deelt Desiree niet enkel inzichten over de overgang van de 3e naar de 5e dimensie in fascinerende lezingen, maar nodigt ze je tevens uit voor diepgaande workshops en betoverende spirituele reizen. Wat haar aanpak echt uniek maakt, is het werken met paarden, waardoor de workshops doordrenkt worden met de zuiverheid van deze majestueuze dieren.

 

workshop events

Karma, Tweelingzielen en

de overgang naar 5D

n haar boeiende workshops, zowel met als zonder de kracht van paarden, duikt Desiree diep in fascinerende thema’s zoals tweelingzielen, karma en dubbele getallen. Deze verrijkende sessies bieden niet alleen waardevolle kennis maar ook onvergetelijke ervaringen die resoneren op een diep persoonlijk niveau. Desiree hecht waarde aan de praktische toepassing van inzichten, waardoor haar workshops transformeren in krachtige, levensveranderende ervaringen.

 

Verbluffende

bestemmingen

Duik in inspirerende spirituele reizen, gericht op zelfontwikkeling in betoverende omgevingen. Of het nu gaat om het ontrafelen van karma, het verdiepen van de connectie met je tweelingziel, of het verkennen van vorige levens, Desiree gidst je door een ontdekkingsreis die de normale grenzen overstijgt. Ontdek de mogelijkheden van transformatie tijdens deze buitengewone reizen. En mis zeker niet het levensbeschouwelijke seminar “Het ontwaken van tweelingzielen in de 6e dimensie” voor een nog diepere reis in bewustwording.

 

angsten bestaan niet

En dan nog de lezingen

van Desiree

Bij elke boeiende lezing, workshop, of reis komt het samenbrengen van diverse ervaringen en het vinden van verbindingen en tegenstellingen tussen individuen centraal te staan. Desiree’s missie, gefocust op workshops en lezingen over zelfontwikkeling, zoekt zowel de overeenkomsten als de verschillen op om een breed scala aan persoonlijke groei te bevorderen. Stap in dit intrigerende avontuur en ontdek, samen met Desiree van Toor, de transformerende kracht van zelfontwikkeling, waar zowel overeenkomsten als verschillen een unieke en gezamenlijke reis mogelijk maken.

 

Hier begint jouw voorjaar 2024

Workshops & lezingen op het gebied van zelfontwikkeling

Ook dit jaar is er op spiritueel gebied van alles te doen bij Desiree. 

Workshops, familieopstellingen, lezingen, Seminars, individuele astrologische sessies met paarden

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden