Astrologie Karma Dubbele getallen Tweelingzielen reïncarnatie Andere dimensies Overgang van 3 naar 5D

workshops zomer 2024

Ervaar de reis naar innerlijke groei en ontdekking met Desiree's spirituele evenementen: workshops en reizen die de ziel voeden en het hart verlichten

Webinars

Ontdek de kosmische geheimen en ontsluier de sterren in onze Astrologische webinars van Desiree waar het mystieke samensmelt met kennis

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een Astrologisch consult en laat Desiree je begeleiden op jouw unieke reis van transformatie

Schrijf je hieronder in voor de Astrologische nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste video’s,  nieuwste webinars, workshops & lezingen van Desiree.

Ontvang hemelse inzichten en neem kosteloos deel aan Astrologische voorspellingen door je te registreren voor onze nieuwsbrief. Verken de diepten van persoonlijke groei met exclusieve inhoud die je begeleidt op jouw unieke pad. Als nieuwsbriefabonnee ben je de eerste die toegang krijgt tot cruciale informatie over astrologische gebeurtenissen en hun impact op zelfontplooiing.

Door je te registreren, maak je deel uit van een gemeenschap die zich toelegt op spirituele groei en bewustwording. Verrijk je leven met waardevolle hemelse kennis die je zal helpen oude patronen te doorbreken, innerlijke kracht te vinden en beter inzicht te krijgen in je levensreis.

Laat deze kans niet liggen. Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en ontdek de transformerende reis die voor je ligt. Samen verkennen we de kosmos en duiken we diep in de lessen van zelfontwikkeling.

Om deel te kunnen nemen aan het webinar

Is inschrijving voor de nieuwsbrief noodzakelijk

Donderdag 25 januari om 19.30

Webinar

Webinar Astrologische voorspellingen

Pluto in Waterman, De Revolutie!

Neem actief deel aan het online webinar om jouw innerlijke wereld te verkennen en gelijktijdig op de hoogte te blijven van astrologische gebeurtenissen. Terwijl Pluto zijn intrede doet in Waterman, markeert dit een mondiale verschuiving en opent het de poort naar persoonlijke inzichten. Inschrijven voor de Astrologische nieuwsbrief betekent niet alleen informatie ontvangen, maar ook deelnemen aan de kosmische dans. Ondanks deze buitengewone periode die de samenleving transformeert, fungeert het als een sleutel tot begrip van jouw eigen persoonlijke reis. Het betreft zowel een collectieve omwenteling als een individuele ontdekkingsreis.

Planetentransities onthullen niet alleen individuele paden van bewustwording, maar beïnvloeden tevens mondiale structuren. Ontdek niet slechts de waarde op jouw persoonlijke weg, maar ook de impact op de samenleving. Deze kosmische gebeurtenis schept unieke kansen voor persoonlijke ontwikkeling; het betekent een wereldwijde verschuiving en een persoonlijke metamorfose. Elke kosmische verandering resoneert niet uitsluitend in de kern van ons wezen; het gaat dieper dan gemeenschappelijke invloeden. Het opent niet enkel de poort naar begrip van je emoties en reacties op kosmische krachten; het gaat verder dan collectieve invloeden alleen. In deze buitengewone kosmische beweging liggen niet slechts gezamenlijke lessen, maar ook individuele openbaringen. Ontvang niet alleen regelmatig waardevolle inzichten via de astrologische nieuwsbrief van Desiree van Toor; verrijk niet slechts jouw astrologische reis maar eveneens de collectieve reis.

Waneer: donderdag 8 februari 2024 a.s. 

Tijd: 19.30 

Platvorm: ZOOM

Tarief: Gratis deelname 

Kijk ook even op Youtube

Hier vind je alles op gebied

van zelfontwikkeling & Spiritualiteit

Upgrade je leven naar een intens en spiritueel leven
workshop angsten bestaan niet

Overgang naar de 5e dimensie & Tweelingzielen

    Waarom voelen we ons zo verward? Vanaf de jaren 70 zien we dat langzaam maar zeker het macho-jager...

Karma en narcisme

Narcisme & karma

Als je zelf slachtoffer werd van een narcist Als je zelf slachtoffer bent van een narcist of jarenlang vastzat in...

lilith

Lilith, het gevecht van de onderdrukte vrouw

Het gevecht van Lilith, De onderdrukte vrouw anno 2024 Workshop Lilith, de onderdrukte vrouw “Ik zie het niet meer zitten”, zei...

Alles over de planetenstanden

Astrologie

Dubbele getallen

Spiritualiteit

Tweelingzielen

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden