Astrologie Karma Dubbele getallen Tweelingzielen reïncarnatie Andere dimensies Overgang van 3 naar 5D

Schrijf je hieronder in voor de Astrologische nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste video’s,  nieuwste webinars, workshops & lezingen van Desiree.

Om deel te kunnen nemen aan het webinar

Is inschrijving voor de nieuwsbrief noodzakelijk

Inschrijven nieuwsbrief/ webinars

Ontvang hemelse inzichten en neem kosteloos deel aan Astrologische voorspellingen door je te registreren voor onze nieuwsbrief. Verken de diepten van persoonlijke groei met exclusieve inhoud die je begeleidt op jouw unieke pad. Als nieuwsbriefabonnee ben je de eerste die toegang krijgt tot cruciale informatie over astrologische gebeurtenissen en hun impact op zelfontplooiing.

Door je te registreren, maak je deel uit van een gemeenschap die zich toelegt op spirituele groei en bewustwording. Verrijk je leven met waardevolle hemelse kennis die je zal helpen oude patronen te doorbreken, innerlijke kracht te vinden en beter inzicht te krijgen in je levensreis.

Laat deze kans niet liggen. Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en ontdek de transformerende reis die voor je ligt. Samen verkennen we de kosmos en duiken we diep in de lessen van zelfontwikkeling.

Vergeet niet hieronder je land aan te geven zodat je de juiste nieuwsbrief in jouw taal ontvangt. 

workshops zomer 2024

Ervaar de reis naar innerlijke groei en ontdekking met Desiree's spirituele evenementen: workshops en reizen die de ziel voeden en het hart verlichten

Webinars

Ontdek de kosmische geheimen en ontsluier de sterren in onze Astrologische webinars van Desiree waar het mystieke samensmelt met kennis

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een Astrologisch consult en laat Desiree je begeleiden op jouw unieke reis van transformatie

Waneer: dinsdag 16 april 2024 

Tijd: 19.30 

Platvorm: ZOOM

Tarief: Gratis deelname 

Kijk ook even op Youtube

Hier vind je alles op gebied

van zelfontwikkeling & Spiritualiteit

Upgrade je leven naar een intens en spiritueel leven

Alles over de planetenstanden

Astrologie

Dubbele getallen

Spiritualiteit

Tweelingzielen

Karma en narcisme

Narcisme & karma

Als je zelf slachtoffer werd van een narcist Als je zelf slachtoffer bent van een narcist of jarenlang vastzat in een toxische relatie, heb je je ongetwijfeld afgevraagd wat jouw

Lees verder »
lilith

Lilith, het gevecht van de onderdrukte vrouw

Het gevecht van Lilith, De onderdrukte vrouw anno 2024

Workshop Lilith, de onderdrukte vrouw “Ik zie het niet meer zitten”, zei ze overstuur toen ze mijn praktijkkamer binnenliep. De dingen waar ze vijf jaar geleden tegen aanliep leken zich over de laatste weken met sneltreinvaart te herhalen, zo vertelde ze snikkend. Ik gaf haar een kopje thee en kalmeerde haar iets door met rustige stem mijn werkwijze als astroloog uit te leggen. Ze leek eventjes te kalmeren maar de paniek sloeg met dezelfde snelheid weer toe.

Lees verder »

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden