Inspirerend Helder Indrukwekkend Begrijpelijk

Lezingen van Desiree

Haar passie is om mensen bewust te maken van een nieuwe 5D mindset die je helpt om het leven van morgen te ontdekken en te omarmen Met een sterke, positieve mindset bepalen wij zelf onze gezondheid, ons succes, maar ook ons persoonlijk geluk………

Lezing van 3 naar 5d

Velen wist Desiree van Toor  te bereiken

events Desiree van Toor

Lezing boeken?

Lezingen zijn mogelijk voor bedrijven, verenigingen en voor particulieren

Duizenden spirituele boeken in

korte tijd samengevat!

Desiree is een veelgevraagd spreker, die wereldwijd op meerdere podia een publiek weet te boeien met haar vermogen om het hele live publiek ter plekke te inspireren.

Desiree heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van onvergetelijke lezingen waardoor mensen zich geïnspireerd, vernieuwd en veranderd voelen op een diep niveau.

Met haar overweldigende kracht om het hele publiek te raken, is Desiree een veelgevraagde internationale spreker geworden voor spirituele evenementen. 

Ze zal zaken over het universum, de mensheid en de persoonlijke ontwikkeling weerspiegelen die men als positief beschouwt. Maar ze zal ook zaken over de mensheid, de wereld en het universum weerspiegelen die  men niet wil accepteren en als taboe beschouwd.

Desiree van Toor is met haar ongelofelijke kennis in staat om de fysieke en niet-fysieke realiteit van een bepaalde situatie weer te geven. Door de waarheid en realiteit onder ogen te zien, word men vervolgens in staat gesteld om mentale, emotionele en fysieke stappen naar verbetering te zetten, gebaseerd op het nieuwe bewustzijn dat ze hebben opgedaan.

Met haar heldere lezingen, workshops en sessies heeft zo over de afgelopen 20 jaar tienduizenden mensen geholpen om diepgaande persoonlijke problemen permanent te overwinnen.

Een indrukwekkende spirituele dag

Met Desiree

Workshop angsten bestaan niet

In de natuur

Of op kantoor

Gastspreker Desiree van Toor
logo Desiree van Toor

FAQ

Meest gestelde vragen

Het is mogelijk om een lezing of complete spirituele avond te boeken op locatie.

Minimaal aantal deelnemers zijn 8 excl. de gasthost. 

Tarief op aanvraag

Desiree is erg breed ontwikkeld en geeft vele lezingen

Over spirituele en bewustzijnsontwikkeling zoals: 

Astrologische onderwerpen, Angsten, trauma’s, Karma, reïncarnatie, Astrologie, dubbele getallen, Tweelingzielen, dromen analyses, helderziendheid, en Spiritualiteit in de breedste zin van het woord.

Ja, dat kan…..

Denk hierbij aan huiselijk geweld

Narcisme en andere persoonlijkheid stoornissen

Autisme bij volwassen en bij kinderen

Angsten en trauma’s 

Onverwerkte emoties 

Communicatie met dieren

 

Desiree heeft een erg volle agenda. Het is aan te raden om minimaal 3 maanden van te voren contact op te nemen om te kijken wat er mogelijk is. 

Ja, zeker! Het is zelfs mogelijk Dat Desiree helderziende waarnemingen vanuit vorige levens doet.

De avond of dag wordt natuurlijk besproken met Desiree en de host/ organisator. Desiree zal zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de groep. 

 

Ja zeker, Desiree geeft op haar eigen landgoed compleet verzorgde Spirituele workshops en team-buildings dagen met de paarden. 

Neem contact op voor meer mogelijkheden. 

logo Desiree van Toor

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden