Overgang naar de 5e dimensie & Tweelingzielen

Date

Hulp nodig?

Maak een afspraak

 

Home » Overgang naar de 5e dimensie & Tweelingzielen

 

5e dimensie

Waarom voelen we ons zo verward?

Vanaf de jaren 70 zien we dat langzaam maar zeker het macho-jager beeld van de man en het verzorgende, onderdanige vrouwbeeld aan het verdwijnen is. Kort gezegd gaan wij naar een Androgeen bestaan en zijn de Tweelingzielen hier de voorlopers op. De ontmoetingen met Tweelingzielen gaan dan ook gepaard met de overgang naar de 5e dimensie. Alles wat we kunnen bedenken zal nu in tegenstelling gaan.  Tijdens mijn vijftienjarig onderzoek naar het bestaan van Tweelingzielen bleek dat de mannelijke tak van Tweelingzielen een vrouwelijke ziel hebben. Hierdoor zijn ze extreem gevoelig en hebben moeite om het leven op de rit te krijgen.

Overweldigende gevoelens..

Ze zijn vaak wat aan de passieve kant en kunnen overweldigende gevoelens ervaren. De vrouwelijke takken van Tweelingzielen daarentegen hebben een mannelijke ziel en zijn vaak extreem zelfstandig. Op dit moment zien we ook dat deze vrouwen zelfstandige functies hebben, zelfstandig ondernemer zijn of de ambitie hebben om volledig zelfstandig te worden. 

Zijn Tweelingzielen fantasie?

Waarvan we in 2008 nog dachten dat Tweelingzielen een fantasie was, zien we nu dat de ontmoetingen tussen Tweelingzielen een compleet alchemistisch proces op gang brengt. En tijdens de eerste ontmoeting ervaar je dan ook een vonkje van het hoogst goddelijke wat zo ontzettend verslavend werkt en jij je Tweelingziel niet meer los kunt laten. 

De verbinding met je Tweelingziel is het hoogst goddelijke wat we in de westerse wereld kunnen bereiken. Namelijk de versmelting van het vrouwelijke en mannelijke principe. 

Zoals Karl Gustav Jung in de jaren 60 al schreef zou dit een periode worden van collectieve verwarring. We zien buiten de Tweelingzielen en zielsverwanten om dat er vanaf 1999/ 2000 transgender enorm heeft toegenomen en er veel genderverwarring is. Mannen durven niet meer te jagen en de vrouwen zijn het beu om alleen voor gezin en kinderen te zorgen. 

Bekijk voor informatie Desiree’s video’s op youtube

Bekijk hieronder Spirituele ontwikkeling na een narcistische relatie


Meer artikelen

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden