Astrologisch consult

Waarom een Astrologisch Consult bij Desiree Nemen?

Astrologie is een krachtig hulpmiddel voor zelfinzicht en persoonlijke groei. Haar consulten gaan verder dan de oppervlakte en richten zich specifiek op belangrijke aspecten van het leven, zoals familiedynamieken, blokkades, spirituele ontwikkeling, angsten, ouder-kind verhoudingen en jaarhoroscopen. Hier zijn enkele redenen waarom een astrologisch consult bij Desiree de juiste keuze is:

 Diepgaand Inzicht in Familiedynamieken

Familie speelt een cruciale rol in ons leven. De astrologische consulten helpen je de onderliggende patronen en invloeden binnen je familie te begrijpen. Door deze inzichten kun je harmonie en balans binnen je gezin bevorderen en beter omgaan met eventuele conflicten.

Astrologisch consult

Tarieven: 

Astrologisch consult 60 min. Online 155,-

Astrologisch consult 2e uur 120,-  

Individuele sessie met paarden & Astrologische begeleiding 60 min. 180,-

Koppel (2pers)  sessie met paarden & Astrologische begeleiding 90 min. 265,-

Astrologisch Partnerrelatie consult 90 min. 225,-

Astrologisch Ouder-kind consult 90 min. 225,-

Jaarhoroscoop 60 min. 165,-

Jaar horoscoop 2e uur 120,-

 Identificeren en Overwinnen van Blokkades

We komen allemaal blokkades tegen die onze persoonlijke groei en ontwikkeling belemmeren. Tijdens een consult brengt Desiree deze blokkades aan het licht en bied ik praktische adviezen om ze te overwinnen. Dit stelt je in staat om vrijer en met meer vertrouwen door het leven te gaan.

 Bevordering van Spirituele Ontwikkeling

Astrologie is een waardevolle gids voor je spirituele pad. Desiree helpt je de astrologische invloeden te begrijpen die je spirituele reis beïnvloeden, zodat je bewuster en doelgerichter kunt groeien. Dit zorgt voor een dieper gevoel van verbinding met jezelf en het universum.

 Angst en Ouder-Kind Verhoudingen Begrijpen

Angsten kunnen ons leven sterk beïnvloeden. Door middel van astrologie identificeren we de wortels van je angsten en werken we aan manieren om ze te verminderen. Daarnaast bied Desiree inzicht in de dynamiek tussen ouder en kind, wat helpt om een gezonde en liefdevolle relatie op te bouwen en te onderhouden.

Jaarhoroscoop op Maat

Een jaarhoroscoop geeft je een blauwdruk voor het komende jaar. Desiree bespreekt een gedetailleerde jaarhoroscoop met jou, zodat je kunt anticiperen op belangrijke gebeurtenissen en optimaal kunt profiteren van gunstige perioden. Dit helpt je om beter voorbereid te zijn en weloverwogen beslissingen te nemen.

Kies voor een astrologisch consult bij Desiree en ontdek hoe je met behulp van astrologie een dieper begrip van jezelf en je leven kunt krijgen. Samen werken we aan het overwinnen van uitdagingen en het realiseren van je volledige potentieel.

Astro-therapie individueel

Astrotherapie individueel

Ben je op zoek naar effectieve en diepgaande therapie die je helpt bij persoonlijke groei en heling? Dan kun je ervoor kiezen om de Astrotherapie te doen. Deze therapie is speciaal ontworpen om je te begeleiden bij het werken aan bewustzijnsontwikkeling, trauma verwerking, onzekerheid en spirituele groei.

Desirée’s benadering van Astrotherapie is direct en gericht op resultaat. Door haar expertise in astrologie toe te passen tijdens de therapie, heeft ze directe toegang tot het onderbewustzijn, waardoor ze blokkades snel kan opsporen. In tegenstelling tot traditionele psychotherapieën, waarbij langdurige trajecten nodig zijn om de kernproblemen te achterhalen, kan Desirée in slechts 10 minuten zien wat er speelt.

Een van de krachtigste aspecten van Astrotherapie is Desirée’s vermogen om angsten weg te nemen en vertrouwen te stimuleren. Ze ondersteunt je bij het verkennen van je innerlijke wereld, waarbij ze je aanmoedigt om jezelf volledig te omarmen en te accepteren.

Of je nu worstelt met verleden pijn, onzekerheid over de toekomst, of simpelweg op zoek bent naar meer zelfinzicht, Astrotherapie kan een waardevolle aanvulling zijn op je reis naar heling en groei.

Tarieven: 

Frequentie 1x per week 60 min. 105,- per sessie (minimaal 4 sessies) 

Frequentie 1x per 14 dagen 60 min. 115,- per sessie  (minimaal 4 sessies) 

Astro relatie therapie

Astro-relatie therapie

Een unieke kans voor jou en je partner om samen te groeien en jullie band te verdiepen. Astro-Relatietherapie wordt aangeboden door Desirée om jullie te begeleiden op een reis naar een sterke en vervullende relatie.

Praten over gevoelens en emoties in een relatie kan een werkelijke uitdaging zijn. Juist vanwege gevoelens van kwetsbaarheid en de angst voor onbegrip kan ervoor zorgen dat jij of jullie je niet meer durven uit te spreken. Men wordt afstandelijker en stiller en de angst de ander kwijt te raken wordt steeds groter omdat we niet weten wat er in de ander omgaat. 

In de Astro-relatietherapie zal Desiree als spreekbuis functioneren en zal de onuitgesproken gevoelens, angsten en emoties vertalen en uitspreken. In de sessies wordt een veilige en vertrouwelijke omgeving gecreëerd waarin jullie vrij kunnen spreken en jullie diepste gevoelens kunnen delen. Met behulp van astrologie krijgen we inzicht in jullie individuele behoeften, persoonlijkheden en interactiepatronen.

Een van de belangrijkste voordelen van Astro-Relatietherapie is de mogelijkheid om diepgaande gesprekken te voeren die leiden tot meer begrip en verbondenheid. Samen zullen we werken aan het verbeteren van de communicatie tussen jullie, het overwinnen van obstakels en het opbouwen van een sterke en liefdevolle relatie.

Astro-Relatietherapie is geschikt voor koppels die worstelen met communicatieproblemen, vertrouwenskwesties of andere uitdagingen. Desirée staat klaar om jullie te ondersteunen en te begeleiden naar een gezonde en gelukkige relatie.

Tarieven: 

Frequentie 1x per week 60 min. 155,- per sessie (minimaal 4 sessies) 

Frequentie 1x per 14 dagen 60 min. 175,- per sessie (minimaal 4 sessies) 

24 uurs retraite individueel

Astro-24 uurs retraite

individueel met paarden en Astrologische begeleiding

Ontdek een alternatieve benadering van persoonlijke groei en welzijn op het landgoed van Desirée. Hier bieden we een uniek programma aan van 24-uurs astrotherapie met paarden, waarbij je jezelf volledig kunt onderdompelen in helende en transformerende ervaringen.

In plaats van maandenlang wekelijkse gesprekken te hebben, kun je ervoor kiezen om in slechts 24 uur tijd intensieve sessies te volgen, begeleid door Desirée en ondersteund door de aanwezigheid van onze prachtige paarden. Deze sessies zijn ontworpen om diep in te gaan op je persoonlijke groei en heling, en bieden een krachtige en effectieve manier om aan jezelf te werken.

Tijdens je verblijf geniet je niet alleen van de rust en sereniteit van ons landgoed, maar ook van heerlijke maaltijden en comfortabele accommodatie. Je wordt volledig verzorgd terwijl je je concentreert op je innerlijke welzijn en groei.

Kies voor een unieke en intense ervaring van persoonlijke groei en heling met onze 24-uurs astrotherapie met paarden. Neem vandaag nog contact met ons op om je reis naar innerlijke rust en welzijn te beginnen.

Tarief op aanvraag

 

24 uurs retraite tweelingzielen & paren

Astro-24 uurs retraite

Partner-relatie-Tweelingzielen

Met paarden & Astrologische begeleiding

Ontsnap samen met je partner naar een betoverende omgeving en ontdek de kracht van ongestoorde communicatie met onze 24-uurs relatietherapie. Op ons sprookjesachtige landgoed bieden we een uniek programma aan waarbij jullie 24 uur lang worden ondergedompeld in rust, schoonheid en de helende kracht van astrologische begeleiding door Desirée.

Tijdens deze intieme ervaring hebben jullie de kans om samen te ontspannen en onafgebroken met elkaar te communiceren, zonder invloeden van buitenaf. Onder begeleiding van Desirée kunnen jullie openhartige gesprekken voeren, obstakels overwinnen en nieuwe manieren ontdekken om jullie band te versterken.

Terwijl jullie genieten van de rust en sereniteit van ons landgoed, worden jullie volledig verzorgd met heerlijke maaltijden en comfortabele accommodatie. Dit geeft jullie de ruimte om te ontspannen, te reflecteren en te groeien als koppel, omringd door de natuurlijke pracht van onze omgeving.

Kies voor een unieke en intieme ervaring van relatiegroei en -herstel met onze 24-uurs relatietherapie. Neem vandaag nog contact met ons op om jullie reis naar een sterke en vervullende relatie te beginnen.

Tarief op aanvraag 

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden