Over Desiree

Alles op het gebied van

karma, reïncarnatie

Astrologie, Paarden,

en zelfontwikkeling

De eerste stap naar zelfrealisatie

vind je op deze plek.....

Desiree van Toor Bedreven astrologe met diepgaande expertise hanteert een bijzondere combinatie van astrologie, psychologie, paarden en de unieke en duidelijke aanpak van Desiree is een geweldige manier om op korte termijn inzichten en succes te behalen bij toekomstvragen, angsten, depressies of verwerking.

Astrotherapie desiree van toor

Kosmologie

Reïncarnatie

Astrologie

Desiree van Toor is ervaren astrologe met diepgaande kennis en inzichten. heeft haar passie voor diepgaande Astrologie, het verkennen van vergane culturen, kosmologie en oude religies omgezet in een wereldwijd onderzoek. Haar focus ligt met name op persoonlijke en collectieve bewustzijnsontwikkeling.

Na het behalen van aanzienlijk succes in haar carrière als astroloog, besloot ze in 2008 om professioneel fulltime astroloog te worden. Sindsdien staat ze bekend als diepgaand Astroloog en heeft ze regelmatig lezingen en presentaties gegeven op nationaal en internationaal niveau over onderwerpen als karma, reïncarnatie, tweelingzielen, zielsverwanten en astrologie. Daarnaast schrijft ze astrologische artikelen over bewustzijnsontwikkeling in het nieuwe tijdperk, het Aquarius-tijdperk.

In erkenning van haar toewijding en doorzettingsvermogen werd ze in 2011 genomineerd voor de Paravisie Awards in de categorie “Medium van het Jaar.

Een kleine greep uit haar

research.....

historische feiten over tweelingzielen tijdens de lezing

Bosnië, onderzoek naar collectieve bewustzijnsontwikkeling & invloeden van buitenaards

Research White lion Desiree van Toor

Zuid Afrika, onderzoek naar Spirituele ontwikkeling dieren in de 5e dimensie

onderzoek bosnian piramids Desiree van Toor image

Peru, onderzoek naar Tweelingzielen & buitenaards

Hi, ik ben Desiree
 

Beste lezer,

Welkom in mijn wereld van diepgaande Astrologie, spiritualiteit en innerlijke groei. In een tijd waarin begrippen als reïncarnatie, tweelingzielen en karma soms verward raken, heb ik de afgelopen 15 jaar toegewijd onderzoek verricht op historisch en archeologisch gebied om de diepgaande betekenis van spiritualiteit in al haar vormen te begrijpen.

Het internet staat momenteel vol met onjuiste informatie over tweelingzielen, karma, spiritualiteit en de verschuiving van de 3e naar de 5e dimensie. Dit raakt me diep, want ik zie dat mensen hierdoor eerder verward raken en vastlopen in afhankelijkheid.

Mijn lezingen zijn voor mij een persoonlijke roeping, een missie om helderheid te verschaffen over zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik ben er van overtuigd dat er krachtige, snelle en doeltreffende technieken beschikbaar zijn voor iedereen, technieken die daadwerkelijk levens kunnen transformeren. Buiten mijn gewaardeerde cliënten besteed ik mijn tijd aan het ontwikkelen van transformerende spirituele workshops met paarden. Deze workshops zijn zorgvuldig ontworpen om de veelvoorkomende obstakels aan te pakken die mensen in alle aspecten van hun leven tegenkomen, of het nu gaat om het overwinnen van angsten, het vergroten van zelfvertrouwen, het beheersen van gewicht, het verbeteren van relaties, financiën, zelfrealisatie of spirituele groei.

Mijn meest recente aanbod is het unieke spirituele seminar “Het ontwaken van Tweelingzielen in de 6e dimensie, Katharen.” Dit is wellicht het meest opwindende programma dat ik op dit moment aanbied. Eerder, in 2013, 2014, 2015 en 2022 organiseerde ik al het succesvolle evenement “Het mysterie van Tweelingzielen en de wonderen van de nieuwe tijd”. Samen gaan we diep in op deze mystieke dimensie en ontdekken we nieuwe perspectieven.

Mijn passie is om jou te begeleiden op een reis van persoonlijke groei en verlichting. Laten we samen deze bijzondere reis starten en de kracht van zelfontwikkeling en spirituele verlichting omarmen.

 
Diepgaande Astrologie met Desiree van Toor

Recensie

Tweelingzielen & dubbele getallen

Geachte mevrouw van Toor,
Beste Desirée,


Graag kom ik even terug op een onderwerp dat u kort aanhaalde in het webinar over tweelingzielen. Toen u het had over uw archeologisch onderzoek naar schedels verwees u ook naar de vermoedelijke evolutie van het menselijk ras tot de zogenaamde greys.

Deze grijze aliens met hominide trekken, waarvan de sterk ingekrompen onderkaak het meest opvallende kenmerk is, zouden naar uw mening niets anders zijn dan de mens als tijdsreiziger uit de toekomst binnen het quantumuniversum.

Geprikkeld door deze fascinerende gedachte legde ik meteen de link met iets wat ik me vanuit mijn studie tandheelkunde herinnerde. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de menselijke onderkaak fors inkrimpt en dat er steeds minder verstandskiezen zijn aangelegd.

Als wetenschappelijke verklaring daarvoor werden genmutaties aangehaald, welke gelijktijdig optraden met veranderende herseninhoud. Daartegen zijn echter twee bezwaren aan te voeren. Genetisch gezien biedt deze mutatie niet direct meer kans op overleven en meer nakomelingen met deze fenotypes. Bovendien voltrekt deze evolutie zich te snel om zuiver genetisch van aard te zijn. Bijgevolg kunnen we stellen dat deze theorie achterhaald is.

Alsof er geen toeval bestaat, viel mijn oog na enig opzoekingswerk op een zeer recente nieuwe studie – The Toll of shrinking Jaws on human Health/ Stanford News, 21 juli 2020 – waarin de tanende onderkaak beschreven wordt als een gevolg van degeneratie en stress, exact zoals u aangaf in het webinar. Daar sprak u onder meer ook over verlies van beharing bij de greys ten gevolge van chronische stress en lichtgebrek.

Wanneer we vandaag de plannen van Bill Gates voor de bouw van een zonneschild en zijn transhumanistische agenda als mogelijke toekomstscenario’s in ons achterhoofd houden, dan zullen de fenotypische wijzigingen die ons ooit tot greys zullen maken aan een versneld tempo tot uiting komen.

Heel vrolijk word ik niet van deze gedachte maar ze biedt wel stof tot nadenken…
Mvg,
Drs. Sophie Moriaux, Tandheelkunde

logo Desiree van Toor

Langzaam openen zich

de deuren naar de nieuwe tijd...

Een paar artikelen van Desiree

Artikel Tweelingzielen Desiree van Toor image

Wat is er werkelijk met Tweelingzielen? In dit artikel ligt Desiree een tipje van de sluier op over het mysterie van Tweelingzielen

5e dimensie image

Wat betekend de 5e dimensie en hoe kunnen we voelen wanneer we in de 5e dimensie zijn?

Als je de waarheid wilt weten over jezelf

Wacht dan niet langer en neem contact op

Auteur: Desiree van Toor

E-Book Angsten bestaan niet

 

In 5 stappen angstvrij

Wat is angst.

Realistisch kijkend.

Jouw angst.

Invloeden die jouw angsten versterken en de gevolgen  

Een leven zonder angst.

Herkenning van je angst.

Eerste hulp bij Paniek.

Stappenplan bij Paniek.

e-book angsten bestaan niet image

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Days
Hours
Minutes
Seconds