Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontdek de Kracht van Vrijheid: Workshop “Angsten Bestaan Niet!”

Angsten bestaan niet!

Workshop incl. opstellingen met paarden, Astrologische begleiding

Koffie, thee, een heerlijke heerlijke lunch en gelijkgestemde zielen

Workshop Angsten bestaan niet!

Sta je vast in een spiraal van belemmeringen? Voel je je overmand door onzekerheid en angst, waardoor je het gevoel hebt dat je niet voluit kunt leven? Dan is onze workshop speciaal voor jou ontworpen! Het is een kans om op een diepgaande en creatieve manier de verborgen dynamieken in jezelf te verkennen: de angsten, blokkades en negatieve overtuigingen die je groei belemmeren.

Deze unieke workshop biedt een krachtige ervaring waarin we jouw aardse lichaam verbinden met je kosmische wezen. Dit doen we door gebruik te maken van kosmische opstellingen met paarden en nauwgezette astrologische begeleiding. De paarden fungeren als spiegel en laten je op een speelse, intuïtieve wijze ervaren dat je angsten en onzekerheden eigenlijk geen vaste vorm hebben. We herstellen de balans tussen je lichaam, geest en ziel, zodat je weer in harmonie kunt leven.

Tijdens deze workshop krijg je niet alleen inzichten, maar reiken we je ook praktische tips en waardevolle tools aan om je zelfvertrouwen te vergroten én te behouden. Bovendien bieden we karmische opstellingen met paarden en gedetailleerde astrologische begeleiding aan als onderdeel van het uitgebreide programma.

Klaar om de kracht van bevrijding te omarmen? Doe mee aan onze workshop en ontdek dat angsten inderdaad geen grenzen kennen!

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Upgrade jouw leven naar een leven zonder angst

Geef je over aan de magie van paarden

Waar word workshop de gegeven?

Betoverende Workshop in St. Huibrechts Lille, Vlaams Limburg

Verlies jezelf in de betoverende pracht van St. Huibrechts Lille, het magische hart van Vlaams Limburg. Te midden van weelderige natuur bieden wij een unieke ervaring die jouw innerlijke groei stimuleert.

Laat je angsten achter in deze rustgevende omgeving en omarm persoonlijke ontwikkeling te midden van de natuurlijke schoonheid van St. Huibrechts Lille.

Wanneer: Zaterdag 27 april 2024

Start: 15.00 

Einde: 19.00 (kan uitlopen) 

Tarief: 190,- pp 

Waar: St Huibrechts Lille (nabij Valkenswaard) 

Ja, ik schrijf mij in:

opstelling met paarden image

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden