Over Desiree

Alles op het gebied van Astrologie, Paarden, karma, reïncarnatie en zelfontwikkeling.

De eerste stap naar zelfrealisatie vind je op deze plek.....

De combinatie van astrologie, psychologie, paarden en de unieke en duidelijke aanpak van Desiree is een geweldige manier om op korte termijn inzichten en succes te behalen bij toekomstvragen, angsten, depressies of verwerking.

desiree van toor image

Kosmologie

Reïncarnatie

Astrologie

Door haar fascinatie in de kennis van vergane culturen, kosmologie en oude religiën bracht haar research haar over de hele wereld en verdiepte haar zoektocht zich met name in Persoonlijke en collectieve bewustzijnsontwikkeling. Haar werk als Astroloog werd in korte tijd een groot succes waardoor ze in 2008 de knoop door hakte en haar carrière als fulltime professioneel praktiserend Astroloog begon.Vanaf ditzelfde moment werd ze dan ook regelmatig gevraagd om lezingen en voordrachten te geven op nationaal en internationaal niveau over karma en reïncarnatie, Tweelingzielen, Zielsverwanten en Astrologie en schrijft zij o.a. Astrologische artikelen over Bewustzijnsontwikkeling en de Nieuwe tijd (Aquarius-tijdperk) In 2011 werd haar inzet en doorzettingsvermogen dan ook beloond met een nominatie voor de Paravisie Awards “Medium van het Jaar”

Een kleine greep uit haar research.....

Research bosnian piramids Desiree van Toor image

Bosnië, onderzoek naar collectieve bewustzijnsontwikkeling & invloeden van buitenaards

Research White lion Desiree van Toor

Zuid Afrika, onderzoek naar Spirituele ontwikkeling dieren in de 5e dimensie

onderzoek bosnian piramids Desiree van Toor image

Peru, onderzoek naar Tweelingzielen & buitenaards

Hi, ik ben Desiree

 

Er zijn veel misverstanden over alle facetten rondom spiritualiteit zoals reïncarnatie, tweelingzielen en karma. Dit heeft mij ertoe aangezet om de afgelopen 15 jaar wereldwijd historisch en archeologisch onderzoek te doem over spiritualiteit in de meest brede zin van het woord.

We zien op dit moment een wildgroei en onwaarheden aan informatie over Tweelingzielen, karma, spiritualiteit en de overgang van 3e naar de 5e dimensie. Het raakt me dan ook diep dat mensen hierdoor alleen maar meer verwarring voelen en vastgezet worden in afhankelijkheid. 

Tijdens mijn lezingen zie ik het als mijn persoonlijke missie is om duidelijkheid te geven over zelfontwikkeling en spiritualiteit. En mijn boodschap te verspreiden dat er eenvoudige, snelle en effectieve technieken zijn die iedereen kan gebruiken en die je leven echt zullen veranderen. Ik wijd mijn tijd naast mijn clientèle, aan het ontwikkelen van krachtige spirituele workshops die zijn ontworpen om veelvoorkomende blokkades op te heffen waarmee mensen op elk gebied van hun leven kan worden geholpen. Van het overwinnen van angsten, zelfvertrouwen, gewicht, relaties, financiën, zelfrealisatie tot aan spiritualiteit. 

Mijn nieuwste programma, is het unieke spirituele seminar “Het ontwaken van Tweelingzielen in de 6e dimensie, Katharen” en is misschien wel mijn meest opwindende programma op dit moment. In 2013 en 2014 organiseerde ik al de voorloper “Het mysterie van Tweelingzielen en de wonderen van de nieuwe tijd” 

Desiree van Toor-paarden image

Review Tweelingzielen & dubbele getallen

Geachte mevrouw van Toor,
Beste Desirée,
Graag kom ik even terug op een onderwerp dat u kort aanhaalde in het webinar over tweelingzielen. Toen u het had over uw archeologisch onderzoek naar schedels verwees u ook naar de vermoedelijke evolutie van het menselijk ras tot de zogenaamde greys. Deze grijze aliens met hominide trekken, waarvan de sterk ingekrompen onderkaak het meest opvallende kenmerk is, zouden naar uw mening niets anders zijn dan de mens als tijdsreiziger uit de toekomst binnen het quantumuniversum. Geprikkeld door deze fascinerende gedachte legde ik meteen de link met iets wat ik me vanuit mijn studie tandheelkunde herinnerde. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de menselijke onderkaak fors inkrimpt en dat er steeds minder verstandskiezen zijn aangelegd. Als wetenschappelijke verklaring daarvoor werden genmutaties aangehaald, welke gelijktijdig optraden met veranderende herseninhoud. Daartegen zijn echter twee bezwaren aan te voeren. Genetisch gezien biedt deze mutatie niet direct meer kans op overleven en meer nakomelingen met deze fenotypes. Bovendien voltrekt deze evolutie zich te snel om zuiver genetisch van aard te zijn. Bijgevolg kunnen we stellen dat deze theorie achterhaald is. Alsof er geen toeval bestaat, viel mijn oog na enig opzoekingswerk op een zeer recente nieuwe studie – The Toll of shrinking Jaws on human Health/ Stanford News, 21 juli 2020 – waarin de tanende onderkaak beschreven wordt als een gevolg van degeneratie en stress, exact zoals u aangaf in het webinar. Daar sprak u onder meer ook over verlies van beharing bij de greys ten gevolge van chronische stress en lichtgebrek. Wanneer we vandaag de plannen van Bill Gates voor de bouw van een zonneschild en zijn transhumanistische agenda als mogelijke toekomstscenario’s in ons achterhoofd houden, dan zullen de fenotypische wijzigingen die ons ooit tot greys zullen maken aan een versneld tempo tot uiting komen. Heel vrolijk word ik niet van deze gedachte maar ze biedt wel stof tot nadenken…
Mvg,
Drs. Sophie Moriaux, Tandheelkunde

logo awakening image

Langzaam openen zich

de deuren naar de nieuwe tijd...

Een paar artikelen van Desiree

Artikel Tweelingzielen Desiree van Toor image

Wat is er werkelijk met Tweelingzielen? 

In dit artikel ligt Desiree een tipje van de sluier op over het mysterie van Tweelingzielen

5e dimensie image

Wat betekend de 5e dimensie en hoe kunnen we voelen wanneer we in de 5e dimensie zijn?

Als je de waarheid wilt weten over jezelf

Wacht dan niet langer en neem contact op

Auteur: Desiree van Toor

E-Book Angsten bestaan niet

 

In 5 stappen angstvrij

Wat is angst.

Realistisch kijkend.

Jouw angst.

Invloeden die jouw angsten versterken en de gevolgen  

Een leven zonder angst.

Herkenning van je angst.

Eerste hulp bij Paniek.

Stappenplan bij Paniek.

e-book angsten bestaan niet image

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden