Special: 21 maart a.s. de hele dag open voor 30 min. consulten

30 min. consult eindhoven

Desiree van Toor

Maak nu gebruik van deze eenmalige actie om op korte termijn een persoonlijk consult van Desiree te boeken

Deze keer geen webinar maar iets beters.....

Op donderdag 21 maart a.s. kun je een kort persoonlijk consult van 30 min. bij Desiree boeken als je met prangende vragen worstelt. 

persoonlijke 30 min. consulten eindhoven
consult eindhoven met Desiree

Ter voorbereiding op de ,
karmische maansverduistering in weegschaal, 25 maart a.s. perssonlijk advies van Desiree

alleen op 21 maart. a.s. in Eindhoven

Deze keer geen Astrologisch webinar

Maar een persoonlijk consult van 30 min.

 

Exclusief voor mijn trouwe nieuwsbrieflezers: boek nu jouw persoonlijke 30-minuten consult om je voor te bereiden op de karmische verschuiving die de maansverduistering in Weegschaal op 25 maart inluidt. Dit is jouw kans om inzicht en helderheid te verkrijgen voor wat komt, in een periode van diepe transformatie. Mis deze speciale mogelijkheid niet om met vertrouwen en klaarheid de veranderingen te omarmen.

Wat clienten
vertellen....

Liever een persoonlijk consult met Desiree

“Sinds ik Desiree ken, laat ik de tarotkaarten alleen nog maar door haar leggen. Ik vind haar heel goed. Wat ze zegt, klopt altijd! .”

“Desiree is echt een aanrader. Ze heeft geen oordeel over je en is persoonlijk betrokken..”

“Desiree is een top astrologe, kenner en weet op een heel goede en duidelijke manier aan te geven en is tijdens het consult echt energetisch verbonden met je!”

Wat moet je weten....

Je vult hieronder het boekingsformulier in. Zodra we deze ontvangen hebben wordt je gebeld om het tijdstip vast te leggen. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met ideal-ink en adresgegevens. De betaling van jouw consult dient voor 21 maart bijgeschreven te staan. 

I.v.m. de vele aanvragen is het niet mogelijk om langer dan 30 minuten te boeken. Indien je liever een consult van 60 of 120 min. wenst kun je via de website een normaal consult boeken. 

Je mag iemand meenemen alleen is het advies om het gesprek alleen in te gaan zodat je niet afgeleid wordt of onbewust rekening houdt met de ander. 

Indien je een vriend/ familie mee wilt nemen zodat zij ook een consult krijgen is niet mogelijk. Zij moeten zelf via de website hun eigen consult boeken. 

Het consult duurt 30 min. 

Je kunt kiezen uit een Astrologisch consult of een tarot consult.  Bij beide is het mogelijk om te combineren met het lezen van foto’s mits het binnen de 30 min. blijft. 

Je hoeft je verder niet voor tebereiden.

Indien je een een Astrologisch consult wilt hebben we je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats nodig. 

Voor de tarot consulten hoef je niets mee te nemen. 

Het tarief is 85,- voor 30 min. Je wordt 15 min. voor aanvang van jouw consult verwacht. I.v.m. andere clienten kunnen we geen rekenning houden met vertragingen. Indien je te laat bent kunnen we kijken of je na de laatste geplande client nog je consult kunt krijgen. 

Het Adres is Vaalsbergerweg 317 Eindhoven.

Gratis parkeren 

Goe bereikbaar met openbaar vervoer. 

Ongeveer 7 min van het grote winkelcentrum Woensel. 

In de afspraakbevesting ontvang je een routebeschrijving. 

 

Helaas is het niet mogelijk om op andere dagen een consult van 30 min. te boeken. Dit is een eenmalige actie op vragen die tijdens de webinars (Astrologische forecastst) van Desiree zijn binnen gekomen. Er zijn momenteel  langere wachttijden voor de normale Astrologische consulten van 60 en 120 min. 

Advies en raad bij Desiree in Eindhoven

Let's go

een persoonlijk consult
voor prangende vragen

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden