ZOMER 2024

de zomer workshops

Bekijk hier de trailer

Welkom bij de bijzondere workshops van Desiree, waar paarden en astrologische begeleiding samenkomen in een prachtige natuurlijke omgeving. Hier kun je even ontsnappen aan de stress en verantwoordelijkheden van het dagelijks leven en tot jezelf komen. Onze workshops bieden een unieke kans om diepgaande zelfkennis en bewustzijnsontwikkeling te ervaren, ondersteund door de helende kracht van paarden en astrologie.

Voordat je verder leest, als je mee hebt gedaan aan één van mijn eerdere fysieke workshops dan ontvang je op je nieuwe inschrijving  10% korting en als je alleen aan één van mijn webinars deel heb genomen ontvang je 5% korting. 

Video afspelen over reviews van desiree workshops

liever een

persoonlijk astrologisch consult?

Datum: niet bekend

CONTACT MET OVERLEDENEN
& ANDERE DIMENSIES

contact met overledenen desiree van toor

Contact met overledenen & andere dimensies: Na het succes van ons webinar over contact met overledenen en andere dimensies, presenteren we nu een unieke workshop waar je de kans krijgt om via de helende energie van paarden contact te leggen met je dierbare overledenen en voorouders.

In deze bijzondere workshop, begeleid door Desiree, zul je ontdekken hoe je met behulp van paarden kunt communiceren met de spirituele wereld. De aanwezigheid van paarden helpt je te openen voor subtiele energetische verbindingen, waardoor je een diepgaand bewustzijn krijgt van het voortleven van je dierbaren en voorouders.

Gelegen in een prachtige, serene omgeving, biedt deze workshop niet alleen spirituele verdieping maar ook een mini-vakantie voor je lichaam, geest en ziel. Je zult je omringd voelen door gelijkgestemde zielen die net als jij op zoek zijn naar verbinding en heling.

Naast de spirituele reis zorgen we ook goed voor je fysieke welzijn. De workshop is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch, zodat je volledig kunt ontspannen en genieten van de ervaring.

Wanneer: zaterdag 13 juli 2024

Tarief: 190,- 

Start: 15.00

Einde: 19.00 (kan uitlopen)

Inclusief: opstellingen met paarden, Astrologische begeleiding, koffie,thee, heerlijke lunch

Communicatie met dieren vanuit de 5e dimensie: In de afgelopen jaren hebben we op TikTok en Facebook talloze video’s gezien die het bijzondere gedrag van dieren tonen. Deze video’s onthullen een diepere vorm van communicatie die vaak moeilijk te begrijpen is voor ons.

Desiree biedt een van haar meest bijzondere en waardevolle workshops aan, gericht op communicatie met dieren vanuit de 5e dimensie. In ons dagelijks leven hebben we dieren hard nodig, niet alleen voor gezelschap, maar ook voor de subtiele boodschappen die ze ons brengen.

Vanuit de 5e dimensie spiegelen dieren ons volledig. Elk gebaar, elke blik en elk gedrag heeft een diepere betekenis en vertelt ons iets belangrijks over onszelf. Dieren lezen onze emoties, gedachten en energieën, en reageren daarop met een eerlijkheid die wij soms moeilijk kunnen bevatten.

Wanneer: zondag 21 juli 2024

Tarief: 190,- 

Start: 15.00

Einde: 19.00 (kan uitlopen)

Inclusief: opstellingen met paarden, Astrologische begeleiding, koffie,thee, heerlijke lunch

Datum: niet bekend

cOMMUNICATIE MET DIEREN
VANUIT DE 5E DIMENSIE

communcatie met dieren vanuit de 5e dimensie workshops

27 juli a.s.

HET MYSTERIE VAN
TWEELINGZIELEN & ZIELSVERWANTEN

meditatie desiree van toor

Tweelingzielen en zielsverwanten: Een van de oudste en meest bekende workshops van Desiree richt zich op het fascinerende thema van tweelingzielen en zielsverwanten. Sinds 2008 heeft Desiree talloze lezingen gegeven over deze onderwerpen en heeft ze internationaal onderzoek verricht naar de dynamiek en spirituele betekenis van tweelingzielen.

Na het succesvolle webinar “Tweelingzielen en Dubbele Getallen” biedt Desiree nu een unieke workshop aan. In deze workshop gebruiken we de helende kracht van paarden, gecombineerd met astrologie, om te communiceren met je tweelingziel, zelfs als het contact is verbroken. De aanwezigheid van paarden helpt om energetische verbindingen te herstellen en biedt een veilige ruimte voor diepe spirituele inzichten.

De ontmoeting met je tweelingziel, of zelfs het verlangen naar zo’n ontmoeting, zegt veel over je spirituele ontwikkeling en je innerlijke groei. In deze workshop krijg je de kans om deze verbindingen te verkennen en te verdiepen, wat je helpt om beter te begrijpen wat je tweelingziel je over jezelf en je pad kan leren.

Wanneer: zaterdag 27 juli 2024

Tarief: 190,- 

Start: 15.00

Einde: 19.00 (kan uitlopen

Inclusief: opstellingen met paarden, Astrologische begeleiding, koffie,thee, heerlijke lunch

inschrijven
workshops

Vul hieronder je gegevens in

Een moment voor jezelf

natuur

omringt in een prachtige natuur in het sprookjesachtig Vlaams Limburg

Dieren

omgeven door uilen, paarden, katten, vogels, vlinders en insecten

Astrologie

in combinatie met de zeer diepe kennis van de oudste wetenschap ter wereld wordt je begeleid

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Days
Hours
Minutes
Seconds