Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lilith, het gevecht van de onderdrukte vrouw

maart 23 @ 15:00 - 19:00

$190,

Lilith, het gevecht

Van de onderdrukte vrouw

Sta je voor persoonlijke uitdagingen en zoek je helderheid? Onze workshop “Lilith, de onderdrukte vrouw” biedt een diepgaande verkenning van de verborgen aspecten van de vrouwelijke psyche.

opstelling met paarden

Lilith, symbool van het deel in onze psyche dat vaak wordt geassocieerd met schuld en schaamte, belicht de gebieden waar conditioneringen ervoor zorgen dat je niet volledig jezelf kunt zijn. Tijdens deze workshop verkennen we juist deze diepe lagen, waarbij we de onderdrukte vrouwelijke kracht onder de loep nemen.

Eenzaamheid, schuldgevoelens, woede, schaamte

Workshop events
opstelling met paarden, lilith

Workshop Lilith, 2023

karma en reïncarnatie kampeerweekend
lilith

Leer hoe Lilith’s energie verbonden is met onderdrukte delen van jezelf en ontdek hoe je deze krachten kunt omarmen om persoonlijke groei te stimuleren. Verken jouw innerlijke wereld, bevrijd jezelf van belemmerende patronen en omarm je ware potentieel.

Wat houdt de workshop in?

Ervaar je als vrouw een overweldigende druk door de hedendaagse verwachtingen? Onze workshop “Lilith, de onderdrukte vrouw” biedt een veilige ruimte voor vrouwen die jongleren met de eisen van werk, gezin en persoonlijke ontwikkeling.

De druk van een veeleisende carrière, de zorg voor het gezin en kinderen legt vaak een immense last op vrouwen. Deze verantwoordelijkheden kunnen ervoor zorgen dat ze hun eigen gevoelens onderdrukken, omdat ze geloven dat zichzelf op de eerste plaats zetten een daad van egoïsme is. Ze voelen zich schuldig als ze zelfs maar proberen te denken aan hun eigen behoeften en verlangens.

Tijdens onze workshop gaan we dieper in op deze realiteit. We verkennen hoe deze verantwoordelijkheden kunnen leiden tot het onderdrukken van eigen gevoelens en hoe deze onderliggende emoties, die vaak verborgen blijven, invloed hebben op onze innerlijke groei en zelfvervulling.

Leer hoe de onderdrukte krachten, zoals Lilith, verbonden zijn met deze gevoelens van schuld en onderdrukking. Ontdek hoe je jezelf kunt bevrijden van deze last, je ware gevoelens kunt omarmen en toch een gezonde balans kunt vinden tussen alle rollen die je vervult.

Schrijf je nu in voor deze empowerende workshop en start je reis naar zelfontdekking, waarbij je leert om je eigen behoeften niet langer te negeren.

 

Betoverende Workshop in St. Huibrechts Lille, Vlaams Limburg

Verlies jezelf in de betoverende pracht van St. Huibrechts Lille, het magische hart van Vlaams Limburg. Te midden van weelderige natuur bieden wij een unieke ervaring die jouw innerlijke groei stimuleert.

Laat je angsten achter in deze rustgevende omgeving en omarm persoonlijke ontwikkeling te midden van de natuurlijke schoonheid van St. Huibrechts Lille.

Incl. Astrologische begeleiding, koffie/ thee en een heerlijke lunch

angsten bestaan niet. Leven in vrijheid

Andere workshops

Kijk hier voor andere boeiende workshops op het gebied van spirituele zelfontwikkeling

Gegevens

Datum:
maart 23
Tijd:
15:00 - 19:00
Kosten:
$190,

Locatie

beemdstraat 25, 3910 St Huibrechts Lille
Beemdstraat 25
St Huibrechts Lille, Limburg 3910 België
Telefoon
+31 (0) 640593512
Bekijk de site van Locatie

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden