Laden Evenementen

Karma Reïncarnatie Ontspanning Innerlijke rust

SummerSpirit 2023

Karma & reincarnatie kampeerweekend

SUMMERSPIRIT

23 aug. t/m 25 aug. 2024

KARMA

& reïncarnatie

Kampeerweekend

SummerSpirit, een karma & reïncarnatie kampeerweekend in het prachtige VlaamsLimburg. En kom even helemaal tot rust in de prachtige natuur omringd met paarden. 

Jouw bloedlijn

Summerspirit, karma & reïncarnatieweekend kan jou helpen in de overgang van oude naar de nieuwe tijd merken we dat we steeds individualistischer worden en op zoek zijn naar onze eigen waarheid. We voelen langzaam maar zeker dat de familie en de bloedlijn waar wij in geïncarneerd zijn, niet onze eigen zielsverwanten hoeven te zijn. Hoe komt het dan dat we wel in die bepaalde bloedlijn zijn geïncarneerd? En waarom kunnen we die familiedynamieken en familiepatronen zo moeilijk loslaten?

Familie trauma's opsporen

Ergens achter de (familie) trauma’s schuilt er een diep verlangen. Een verlangen om jezelf te willen kennen.  Dit is je zielenwens. Hiervoor heb je ervaringen en karaktereigenschappen meegekregen uit vorige levens, die het mogelijk maken dat jouw zielenwens in vervulling kan gaan.

Goed of slecht karma bestaat niet. Wat voor jou goed kan zijn, kan voor een ander totaal fout zijn. Waar het om gaat is dat we onze levenslessen absorberen in onze ziel, zodat we tot een hoger bewustzijn komen en hiermee andere levensvormen naar een hoger bewustzijn te kunnen brengen.

Vorige

levens

Tijdens Summerspirit, karma & reïncarnatieweekend  ontdek je blokkades die jouw dagelijks bestaan en jouw keuzes ondermijnen.

Wat we in de eerste instantie meenemen vanuit vorige levens zijn onze angsten en trauma’s. Daarbij reïncarneren wij in een bloedlijn die aansluit op onze levensprocessen.

Blokkades

Helaas zit dit bij de meesten van ons bedolven onder een laag trauma en angsten vanuit vorige levens doorgegeven via de bloedlijn, die in dit leven versterkt worden en waardoor we stagneren in dit leven.

Angsten die

niet te verklaren zijn

Heb je als kind al geworsteld met een intens verdriet en/ of angsten of fobieën die niet te begrijpen of te verklaren zijn? Heb je het gevoel alsof je er alles aan gedaan hebt om in je leven verder te komen maar stagneer je nog steeds? Word je voortdurend ondermijnd en tegengewerkt in het realiseren van je dromen? Dan speelt daar hoogst waarschijnlijk een sterk karma op de bloedlijn. Kom tijdens het Summerspirit, karma & reïncarnatieweekend erachter wat jouw ware zielenwens en bestemming is.

Schrijf je in voor

SummerSpirit 2024

Of heb je het verlangen om alles te willen weten over de mechanismes van regressie, karma & reïncarnatie?  

Schrijf je dan in voor dit unieke en intense Zomerweekend

Kijk voor meer informatie op youtube

WACHT...

Bekijk hieronder

de trailer

Met reviews 2022

home summerspirit
Summerspirit karma en reïncarnatie
Summerspirit
Summerspirit kampeerweekend

Een weekend

met Desiree

en haar paarden

In de overgang van oude naar de nieuwe tijd merken we dat we steeds individualistischer worden en op zoek zijn naar onze eigen waarheid. We voelen langzaam maar zeker dat de familie en de bloedlijn waar wij in geïncarneerd zijn, niet onze eigen zielsverwanten hoeven te zijn. 

Wat kun je nog meer verwachten

SummerSpirit 2024

lezingen & powerpoint presentaties

Tijdens dit weekend hoor je alles over de overgang van 3 naar 5D, andere dimensies en zie het bewijs aan de hand van verzameld materiaal dat reïncarnatie echt bestaat.

Overnachting

2 overnachtingen en 3 dagen kamperen in een prachtige omgeving. (eigen tent meenemen)

Een mysterie

Een bezichtiging ( Mysterie-bezoek) naar een middeleeuws gebouw

(familie) karma

(familie) Karma-opstellingen met paarden

Astrologische begeleiding

Wat zeggen de planeten over jouw karma en jouw vorige levens, we bekijken jouw geboortehoroscoop

Wat gaan we doen??

Summerspirit mysterie

Mysterie

Compleet weekend

All in
550
Compleet
  • Inclusief 2 overnachtingen, lezingen, workshops, powerpoint presentaties, groepsregressies, Astrologische begeleiding, vegetarische maaltijden, koffie, thee, water
Populair

Nog even dit...

Ja, ik schrijf mij in

Locatie

St Huibrechts Lille (Vlaams Limburg)

info@desireevantoor.com

Spiritueel seminar 2024 

Het ontwaken van Tweelingzielen

In de 6e dimensie, katharen 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden